De nieuwe EPIL-cursus van 2020-2021 gaat van start.

Epil booklet

Een interessant en inspirerend vrouwenproject met internationale en nationale modules. Er doen ongeveer 40 deelneemsters mee uit de volgende landen: Nederland, België, Bosnië & Herzegovina en  Oostenrijk. Alle studenten hebben een islamitische of christelijke achtergrond.
 
Er vind een internationale module plaats in Huissen Arnhem van 29 mei – 03 juni 2020 en in Bosnië & Herzegovina, Sarajewo, Zenica en Srebrenica van 26 maart – 01 april 2021.
 
Eind april 2020 is er een nationale module met de studenten uit Nederland en België ter voorbereiding van de internationale module in Nederland, Huissen en eveneens in september/oktober 2020 en 21 Februari 2021 ter voorbereiding van de internationale module in Bosnië & Herzegovina.
 
Tijdens de bijeenkomsten wordt veel geleerd over de interreligieuze dialoog, de recente geschiedenis van de deelnemende landen en het samenleven in een diverse samenleving. Ook worden interessante excursies georganiseerd tijdens de internationale modules en vindt er een ‘Public Event’ plaats over een relevant thema.

Verdere informatie over het EPIL-project is te vinden op de EPIL-website: epil.ch

Informatie over de Course en eventuele aanmelding hiervoor bij:
Stella van de Wetering
stella.vandewetering@inholland.nl
tel. +31-6-31006640
Of Rita van Nierop
ritavannierop@hotmail.com
tel. +31-6-25388363

Reacties zijn gesloten.