Cursus de Moslima – Al Nisa

Al Nisa organiseert dit jaar de cursus ‘de moslima’, die door Samira I. Ibrahim wordt gegeven. Tijdens vier lessen worden verschillende thema’s behandeld, waaronder de veranderingen die de islam teweegbracht in de levens van vrouwen. Daarnaast besteden we in deze cursus aandacht aan de rol van de vrouw in de islam en islamitische wetenschap, Westerse feminisme, en hedendaagse problematiek.

De moslima is meer dan alleen een getrouwde vrouw. Zij is dochter, zuster, moeder en dienares van Allah. Het is daarom belangrijk om te weten wat de verschillende rollen zijn die een vrouw uitoefent in de maatschappij, en hoe dit zich verhoudt tot de islam. Deze cursus is daarom bedoeld voor alle vrouwen die meer te weten willen komen over de islam en de vrouw.

De cursus is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Voor informatie en aanmelding: https://www.alnisa.nl/product/aanmeldingsbewijs-cursus-de-moslima/

Reacties zijn gesloten.