Publicatie in Zijspiegel november 2019

 

‘Hij is stoer, zij is een hoer…’ Dat is nu eenmaal zo en het is altijd zo geweest, in vrijwel alle tradities en culturen. Maar moet dat zo blijven? Vrouwen (en sommige mannen) vinden dat het anders moet en kan. Ook vanuit dezelfde tradities en culturen!

Het Platform Traditie, Gender en Seksualiteit maakte dat duidelijk op hun seminar op 22 maart 2019 in Hogeschool Holland, met verrassende en nieuwe informatie over teksten, bronnen en cijfers, met verhalen en workshops, eigen ervaringen en oefeningen.

Een bundel met deze rijke inhoud zal gepresenteerd worden tijdens een feestelijke bijeenkomst op dinsdag 10 december van 12.00 tot 15.00 uur in centrum Ru Pare in Amsterdam.

Het Platform Traditie Gender en Seksualiteit bestaat uit verschillende bewegingen en organisaties, waaronder hagar-sarah, Stichting Kezban, VPSG (Vrouwen Pastoraat Seksualiteit Geweld Haarlem), de Vrouwensynode.

De seminar werd gesponsord door Catharina HalkesfondsChristiana Maria StichtingHaëlla Stichting

Reacties zijn gesloten.