Al Nisa organiseert: de 6e Nationale Vrouweniftar

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert Al Nisa de 6de editie van de Nationale Vrouweniftar (NVI). Tijdens deze avond staat het thema ‘zelfredzaamheid van de moslimvrouw’ centraal. Hiervoor zullen dagvoorzitters Neslihan Bedirhanoğlu en Youssra Bouchhah in gesprek gaan met Sarah Izat (Beleidsadviseur Politie Eenheid Rotterdam), Nora Asrami (Religiewetenschapper/Islamoloog VU Amsterdam), Esmaa Alariachi (Voorzitter Al Nisa) en Soumaya Sahla (Politicoloog en promovenda aan de Universiteit Leiden). Verder wordt een lezing verzorgd over de kracht en positie van de vrouw in islam door Zeynep Sari (Teammanager Geestelijke Gezondheidszorg).

Tot slot, organiseren Jihad Alariachi en Hajar Alariachi een quiz waarbij er mooie prijzen te winnen valt. Dit allemaal onder het genot van goed gezelschap, heerlijk eten en een ongedwongen sfeer. Een mooie gelegenheid om je spiritualiteit tijdens de heilige maand Ramadan een boost te geven met bezinning, bewustzijn en zusterschap. Wees er daarom snel bij en bestel je tickets nu.

We zien je graag tijdens de 6de editie van de NVI op 25 mei, In syaa Allah. Tot dan.

Bestel je tickets op de site van Al Nisa: https://www.alnisa.nl/event/nationale-vrouweniftar/

Datum: mei 25
Tijd:18:30 – 23:30
Kosten: €27,50
Locatie: Syriana, Akersluis 8a , Amsterdam

Reacties zijn gesloten.