Uitnodiging Al Nisa symposium ‘Kent u mij?’

symposium Al nisa

Op 22 september nodigt moslimvrouwenorganisatie Al Nisa u graag uit voor het 30 jarig jubileum en symposium “Kent u mij?”. Een interessant programma voor vrouwen, mannen, moslims en niet moslims.
Locatie: de Meervaart in Amsterdam.
zie programma: Al Nisa – symposium 22 september

Op dit moment is Al Nisa de langst bestaande landelijke onafhankelijke moslimvrouwenorganisatie in Nederland die zich bezighoudt met het thema vrouw en islam en de enige die zich daarbij structureel op een brede groep moslimvrouwen richt. Al Nisa heeft meer dan 27 jaar ervaring opgedaan met betrekking tot het organiseren van emancipatorische activiteiten voor moslimvrouwen en -meiden en het stimuleren van moslimvrouwen om zich bewust te worden van hun positie in Nederland en de Nederlandse moslimgemeenschap.

Reacties zijn gesloten.