Publieksdebat diversiteit

Europese vrouwen komen kennis maken met  Nederlandse diversiteit: Publieksdebat  Living together in exciting times: in search of a New-We
Datum en locatie:  3 oktober, 18.00-21.30 uur in De Nieuwe Liefde, Amsterdam.
In het kader van het European Project for Interreligious Learning (EPIL) bezoeken ruim  45 vrouwen uit Europa en het Midden-Oosten in de eerste week van oktober ons land om kennis te maken met de Nederlandse diversiteit. Onderdeel van hun programma is een debat met publiek voorafgegaan door een buffet.
EPIL is gericht op de ontmoeting tussen mensen van verschillende achtergronden om elkaar beter te leren kennen, begrijpen en respecteren, en te inspireren.

Onder leiding van Naima Azough (oud-Kamerlid Groen Links) gaat het publiek in gesprek met verschillende gastsprekers over hoe wij in Nederland met elkaar en onze onderlinge verschillen omgaan. De belangrijke vraag is wat Nederland nodig heeft voor een goed samen-leven. Wat gebeurt er al op dit gebied en wat moet er nog meer gebeuren?
Gastsprekers zijn onder andere wethouder Andrée van Es van Amsterdam (Diversiteit en Participatie), (Vrije Universiteit), Kursat Bal (Contactorgaan Moslims en Overheid) en Klaas van der Kamp (Raad van Kerken). Special guest is zangeres Rajae el Mouhandiz.

Meer informatie en aanmelding: zie website Vrouwensynode

Reacties zijn gesloten.